ΑΜΚΕ Ερύμανθος

Αρχική Περιβάλλον - Οικοανάπτυξη Ποιες ηλεκτρικές συσκευές ανακυκλώνονται;


Ποιες ηλεκτρικές συσκευές ανακυκλώνονται;

Όπως δεν πρέπει να πετάμε στα σκουπίδια χαρτιά, πλαστικά, γυάλινα μπουκάλια και τα αλουμινένια κουτάκια, έτσι δεν πρέπει να πετάμε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

anakiklosi_siskevon3

Όλες οι συσκευές ανακυκλώνονται: Μεγάλες, μικρές οικιακές συσκευές, εξοπλισμός πληροφορικής, τηλέφωνα, κινητά, κάθε είδους ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά, φωτιστικά είδη, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εργαλεία (εξαιρουμένων των μεγάλων και σταθερών βιομηχανικών εργαλείων), ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά παιχνίδια, παιχνιδοκονσόλες, κάθε είδους ηλεκτρονικός εξοπλισμός ψυχαγωγίας και αθλητισμού κλπ.

Που ανακυκλώνω;

Τηλεφωνείστε στο Δήμο της περιοχής σας, ζητήστε να περισυλλέξουν τις μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές. Τις μικρές συσκευές (καφετιέρες, σκούπες, υπολογιστές, μικρές τηλεοράσεις κ.α.) θα πρέπει να τις μεταφέρετε εσείς σε κάποιο σημείο συλλογής.

Ένα τέτοιο υπάρχει στο κατάστημα ecomarket ΚΟΥΡΛΑΜΠΑ. Για κάθε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας. Τηλ: 210-5246661, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΠΗΓΗ: http://www.ecomarketparts.gr

 

Leader Φθιώτιδας

biotour_od

Βασίλης Τακτικός


Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Transnational Partnerships

Βιοτουρισμός στα Τρίκαλα

bio_trikala_logo

Σας προτείνουμε