ΑΜΚΕ Ερύμανθος



Φίλτρο νερού
filtroΤο φίλτρο νερού κατακρατεί διάφορες ουσίες, άλατα και μικρόβια. Όμως αν δεν το αλλάζουμε συχνά, το νερό καταλήγει να είναι χειρότερης ποιότητας από ότι χωρίς τη χρήση του φίλτρου, γιατί απλά όλες οι συσσωρευμένες ουσίες που ξεχειλίζουν στο βρώμικο φίλτρο ξαναγυρνάνε στο νερό.

Το κάθε πότε πρέπει να αλλάζετε το φίλτρο εξαρτάται από την ποσότητα που φιλτράρεται καθημερινά, από την ποιότητα του νερού στην περιοχή σας και από το είδος του φίλτρου. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να συμβουλεύεστε τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Σε γενικές γραμμές, ισχύουν τα εξής:

  • Τα φίλτρα που τοποθετούνται στο στόμιο της βρύσης ή κάτω από το νεροχύτη έχουν διάρκεια ζωής από 3 έως 6 μήνες (ανάλογα με τον κατασκευαστή) ή πρέπει να αντικαθίστανται αφού φιλτράρουν μια καθορισμένη ποσότητα νερού σε λίτρα (η οποία διαφέρει από φίλτρο σε φίλτρο και αναγράφεται στις οδηγίες του κατασκευαστή).
  • Τα «κεντρικά» φίλτρα νερού τοποθετούνται στην αρχή των υδραυλικών εγκαταστάσεων του σπιτιού και η διάρκεια ζωής τους είναι λίγο μεγαλύτερη (πάνω από χρόνο).
  • Η κανάτα με φίλτρο χρειάζεται αντικατάσταση κάθε 2 με 3 μήνες ή αφού φιλτράρει περίπου 300 λίτρα νερού.
Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε ότι θέλετε να μάθετε για τα ανταλλακτικά και τη Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε ότι θέλετε να μάθετε για τα ανταλλακτικά και τη σωστή συντήρηση των ηλεκτρικών σας συσκευών. Τηλ: 210-5246661 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΠΗΓΗ: http://www.ecomarketparts.gr

 

Transnational Partnerships

Βιοτουρισμός στα Τρίκαλα

bio_trikala_logo

Σας προτείνουμε