ΑΜΚΕ Ερύμανθος

Αρχική Δικτύωση Εφαρμογές διαδυκτίου και θεσμοί αλληλεγγύης


Εφαρμογές διαδυκτίου και θεσμοί αλληλεγγύης

digital 

ΙΝ.ΜΕ.Κ.Ο -  DIGITAL CONTENT GROUP

Η δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου (κείμενα, ψηφιακές βιβλιοθήκες, οπτικο-ακουστικό υλικό & χρήση πολυμέσων, προφίλ οργανισμών & επιχειρήσεων κ.α.) είναι το ουσιαστικό μέρος που προσδίδει σε μία ιστοσελίδα ή Portal πρόσθετο ενδιαφέρον και επισκεψιμότητα.

 

Η αγορά και ειδικότερα το web-development, σε αυτό το σημείο υστερούν. Παρατηρείται επάρκεια τεχνικών, αλλά ταυτόχρονα υστέρηση σε ομάδες ειδικών που να μπορούν να καλύψουν ανάγκες δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου. 

 Ως εκ τούτου, το Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικής Οικονομίας (ΙΝ.ΜΕ.Κ.Ο.), προχωράει στη συγκρότηση επιστημονικά-ερευνητικά καταρτισμένης ομάδας από τον χώρο των κοινωνικών και θετικών επιστημών (κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, επικοινωνιολόγοι-δημοσιογράφοι, διαφημιστές, τεχνικοί ιστοσελίδων, γραφίστες κ.α.), ικανής να ανταποκριθεί στις παραπάνω ανάγκες, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα και τις βασικές τεχνικές προδιαγραφές.  

inmeko

Σε μία εποχή ραγδαίας ανάπτυξης των ευρυζωνικών συνδέσεων και του διαδικτύου, η παροχή ψηφιακού περιεχομένου, παράλληλα με την εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε αυτό, συμβάλει στην προώθηση των συνεργιών, της επικοινωνιακής και επιχειρηματικής κουλτούρας.

Καλούνται, επομένως, οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ,  τηλ. 210 8813760, 210 8813761, 3ης Σεπτεμβρίου 69, Αθήνα.

 

Transnational Partnerships

Βιοτουρισμός στα Τρίκαλα

bio_trikala_logo

Σας προτείνουμε