ΑΜΚΕ Ερύμανθος

Αρχική Προγράμματα - Επιδοτήσεις Επιδότηση επιχειρήσεων για νέους μέχρι 35 ετών


Επιδότηση επιχειρήσεων για νέους μέχρι 35 ετών
Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2013 11:54

Κατά τη διάρκεια του A’ τριμήνου 2013 θα είναι ανοικτό πρόγραμμα με στόχο την ενίσχυση επιχειρηματικών πρωτοβουλιών νέων με έμφαση σε αγαθά και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, με ενσωμάτωση καινοτομικών ιδεών και περιβαλλοντικά φιλικών παραγωγικών διαδικασιών. Το πρόγραμμα εστιάζει κυρίως σε τομείς της οικονομίας που δύνανται να στρέψουν την ελληνική επιχειρηματικότητα προς την ουσιαστική εξωστρεφή ανάπτυξη.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι:

1600 άνεργοι νέοι από 18 έως 35 ετών που επιθυμούν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση και οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα ειδικά μητρώα του ΟΑΕΔ.

Παρέχει:

Κλιμακούμενη επιχορήγηση προϋπολογισμού από 20.000€ έως 150.000€.

Ποσοστά χρηματοδότησης της τάξης του 40 - 60%, ανάλογα με την περιφέρεια.

Πριμοδότηση βαθμολογίας στις περιπτώσεις ανέργων με τέκνα, ΑμEΑ, δημιουργίας νέως θέσεων εργασίας,συμμετοχής σε clusters, θερμοκοιτίδες ή άλλες συνεργατικές προτάσεις.

Κάλυψη λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης για το πρώτο έτος λειτουργίας της, δαπάνες για ενέργειες συμβουλευτικής (mentoring), καθώς και για την κάλυψη μίας νέας θέσης εργασίας.

Προϋπολογισμός  

60.000.000 €

Ανάρτηση από οικοsocial.gr 

Για περισσότερες πληροφορίες ΙΝΜΕΚΟ

Τηλ.: 210 8813761, e-mail:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Transnational Partnerships

Βιοτουρισμός στα Τρίκαλα

bio_trikala_logo

Σας προτείνουμε