ΑΜΚΕ Ερύμανθος

Αρχική


Καλές πρακτικές


Ειδικές τιμές για κατόχους κάρτας ανεργίας!

Γράφει η Χριστίνα Χαραλαμποπούλου
Διεθνολόγος

adf

Η χώρα βιώνει μία από τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις την τελευταία τριετία. Οι συνέπειες της ύφεσης είναι οδυνηρές. Η ανεργία έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις, πράγμα που γίνεται άμεσα αντιληπτό από τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 11 Οκτωβρίου 2012, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, η ανεργία άγγιξε το 25,1%!

Περισσότερα...
 
Τι κοινό έχει ενα μοσχάρι και μια μπαταρία;

Γράφει η Κωνσταντίνα Μπαλάσκα
Χημικός

Σε αυτό το ερώτημα, η απάντηση είναι η εξής: το κοινό τους σημείο είναι η σπατάλη φυσικών πόρων και δημιουργία αρκετών αποβλήτων. Το κάθε τι για το δικό του λόγο και με τα δικά του άσχημα αποτελέσματα.

Περισσότερα...
 
Το τσιγάρο «καίει» τον εγκέφαλο

Αναδημοσίευση απο tanea.gr

Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά - και - τον εγκέφαλο. Μνήμη, μάθηση και λογική είναι οι τρεις βασικές νοητικές λειτουργίες των καπνιστών που «μαραίνονται πιο γρήγορα», σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων του King's College του Λονδίνου που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση «Age and Ageing». Ανάλογες ζημιές, μικρότερου όμως μεγέθους, μπορεί να δημιουργήσουν η υψηλή πίεση του αίματος και η παχυσαρκία.

Περισσότερα...
 
Κρύο! Καιρός για...2: Εσάς και τους φτερωτούς σας γείτονες
 

Koκκινολαίμης

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ειδικά σε περιόδους παγετού, τα πουλιά χρειάζονται πλούσια τροφή που θα τους δώσει ενέργεια ώστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες αυτές καιρικές συνθήκες.

Βοηθήστε τα πουλιά της γειτονιάς σας τοποθετώντας ταΐστρες με τροφές πλούσιες σε λιπαρά όπως ηλιόσπορους, φυστίκια, καρύδια, κ.ά. Μπορείτε να τοποθετήσετε ταΐστρες διαφόρων ειδών και με διαφορετικά είδη τροφής, ώστε να προσελκύσετε περισσότερα είδη πουλιών.

Περισσότερα...
 
Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τους «Φίλους της Μέριμνας»

  

Κάθε αγορά θα ενισχύει το πρόγραμμα «Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι»

Μία αγκαλιά για τα παιδιά και τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρή αρρώστια, απώλεια ή ακόμη και το θάνατο, μας καλούν να προσφέρουμε για ένατη συνεχή χρονιά οι «Φίλοι της Μέριμνας», στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά που θα φιλοξενηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από την Παρασκευή 23 έως την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012. Τα έσοδα πρόκειται να διατεθούν για τη στήριξη του προγράμματος της Μέριμνας «Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι», το οποίο δίνει την επιλογή σε ένα παιδί που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ζωής του να το περάσει στο σπίτι με την οικογένειά του κι όχι στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 7

Transnational Partnerships

Βιοτουρισμός στα Τρίκαλα

bio_trikala_logo

Σας προτείνουμε