ΑΜΚΕ Ερύμανθος

Αρχική


Καλές πρακτικές


Άνοιξε το «Χωριό Παραγωγών» στο Βύρωνα

Ένα ξεχωριστό χωριό άνοιξε τις πύλες του με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου στο Βύρωνα, καλώντας τους κατοίκους της πρωτεύουσας να το επισκεφθούν για να προμηθευτούν κατευθείαν από παραγωγούς, περισσότερα από 60 προϊόντα της ελληνικής γης. Το «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα δίνει ραντεβού με το αγοραστικό κοινό τη δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα, «ανταποκρινόμενο στην όλο και μεγαλύτερη ανάγκη των πολιτών να προμηθευτούν ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές και κάνοντας την αλληλεγγύη πράξη», όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Περισσότερα...
 
Μπλε κάδοι ανακύκλωσης…Γνώριζες ότι…

Γράφει η Όλγα Υψηλάντη
Περιβαλλοντολόγος

Γνωρίζουμε όλοι τι ακριβώς και με ποιο τρόπο απορρίπτεται στους μπλε κάδους; Γνώριζες ότι η περισσότερη δουλειά για την διαλογή των ανακυκλώσιμων υλικών γίνεται στο χέρι, με αποτέλεσμα η δική μας άγνοια ή αδιαφορία να κάνει την ζωή κάποιων που εργάζονται, σε μια ομολογουμένως, σκληρή δουλειά ακόμη πιο δύσκολη; Μας ενδιαφέρει να μάθουμε πως πάει στη χώρα μας, το πονεμένο θέμα της ανακύκλωσης;

Περισσότερα...
 
Παραγωγή ρεύματος από κοπριά στην Ημαθία

Τη λύση στους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ βρήκε ένας ιδιοκτήτης χοιροτροφικής μονάδας στο Καμποχώρι Ημαθίας, ο οποίος βρήκε τρόπο να παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τα απόβλητα του χοιροστασίου και υποπροϊόντα φυτικής προέλευσης.

Περισσότερα...
 
Ανακύκλωση: «ανεβάζουν ταχύτητες» οι Αθηναίοι – Αναλυτικά τα στοιχεία

Διευρύνεται μέρα με την ημέρα η αλυσίδα ανακύκλωσης στο δήμο Αθηναίων και παρά τις ιδιαιτερότητες της νέας κοινωνικής και οικονομικής πραγματικότητας, περισσότερα αλλά και νέα υλικά εντάσσονται στο χάρτη της ανακύκλωσης.

Περισσότερα...
 
Ο οικολογικός τρόπος οδήγησης

Πώς θα γίνετε «πράσινος» οδηγός

Με μια απλή αλλαγή του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τις βλαβερές συνέπειες που έχει για το περιβάλλον και παράλληλα να εξοικονομήσετε χρήματα.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 7

Transnational Partnerships

Βιοτουρισμός στα Τρίκαλα

bio_trikala_logo

Σας προτείνουμε