ΑΜΚΕ Ερύμανθος

Αρχική Πράσινη ανάπτυξη


Πράσινη ανάπτυξη
Πεδίον του Άρεως: Πρόταση για δημιουργία χώρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και εκδηλώσεων για μαθητές

Γράφει η Λένα Κατσίμπρα
Γεωγράφος, M.Sc.

Το Πεδίον του Άρεως είναι ένας βασικός πνεύμονας στο κέντρο της Αθήνας και ένας ουσιαστικός φυσικός πόρος αναψυχής και περιπάτου με υποδομές για υπαίθριες κοινωνικές δραστηριότητες. Αυτός ο ξεχωριστός πόρος, εκτός των άλλων, μπορεί να αξιοποιηθεί και για συστηματική περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Περισσότερα...
 
Ο ρόλος της περιφέρειας στην πολιτική προστασία

Γράφει η Γαρυφαλλιά Γκαντζούνη
Manager Ανθρώπινου Δυναμικού

www.democraticunderground.com

Επίκαιρο είναι το ζήτημα αποτελεσματικής λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού για την πραστασία του πολίτη, μετά και τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα σε σχεδόν όλες τις περιοχές της χώρας και τις χιονοπτώσεις ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Υπάρχει όντως ένα ολοκληρωμένο σύστημα πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων και ποιος είναι ο ρόλος της περιφέρειας;

Περισσότερα...
 
Η καρύδα γίνεται μόδα στις ΗΠΑ

Αναδημοσίευση από tanea.gr

Τα αναψυκτικά με τον χυμό της αναπτύσσονται ταχύτερα ακόμη και από τα ενεργειακά ποτά

Μεγάλη αύξηση ζήτησης παρουσιάζουν τα προϊόντα καρύδας σε όλον τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Αμερική, αφού χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ποτών και αναψυκτικών, τροφίμων και καλλυντικών, σύμφωνα με το «Τάιμ». Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, μάλιστα, δημιουργεί τον κίνδυνο να παρουσιαστούν ελλείψεις στην πρώτη ύλη αφού η παραγωγή δεν είναι πολύ μεγάλη.

Περισσότερα...
 
Οι τολμηροί μπορούν να θησαυρίσουν απο την ελληνική γη.

Γράφει ο Γιάννης Διαβάτης

 

Μόλις πριν δεκαπέντε χρόνια, γνωστη εταιρεία ξεκίνησε από ένα φαρμακείο του οποίου οι πάτρωνες είχαν ήδη την τόλμη να επιδίδονται σε παραγωγή σκευασμάτων - πρωτοτύπων για παλιότερες εποχές - ομοιοπαθητικής θεραπευτικής. Λένε η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Τα καλλυντικά ήταν το δεύτερο τολμηρό άνοιγμα, τώρα αριστέυουν διεθνώς, σε ΗΠΑ, Γερμανία, Ιαπωνία και σε παραπάνω από τριάντα χώρες. Πρόκειται για 400 φυσικά και πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά προιόντα, χωρίς ίχνος από νοσογόνες χημικές ουσίες με άυξηση σε ρυθμό εξαγωγών 25% το πρώτο τρίμηνο του 2012. Από την εταιρεία αυτή ζουν ως εργαζόμενοι ή ως συνεργάτες χιλιάδες οικογένειες καλλιεργητών, πωλητών, επιστημόνων κ.λπ.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 11

Leader Φθιώτιδας

biotour_od

Βασίλης Τακτικός


Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Transnational Partnerships

Βιοτουρισμός στα Τρίκαλα

bio_trikala_logo

Σας προτείνουμε