ΑΜΚΕ Ερύμανθος

Αρχική Οικιακή Οικονομία


Οικιακή Οικονομία
Social economy & "European Action Plan"

By Vasilis Taktikos

All over the world the social economy is promoted as a necessary condition by international organizations, to deal with poverty, the mobilization of resources, the development of employment, the reduced cost of exchanges for the development of goods and social services emphasizing the real economy and the economy of social care. At the same time, the social economy is considered an important area for the digital and Green transition in the new era.

Περισσότερα...
 
Αχ αυτό το σιδέρωμα!

sideroΠρογραμμάτισε μία μέρα της εβδομάδας για το σίδερο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αναβοσβήνει η συσκευή κάθε μέρα.

Τους ζεστούς μήνες του χρόνου, φροντίστε αυτή η ώρα να είναι βράδυ ή πολύ πρωί, όχι δηλαδή σε ώρα αιχμής ώστε να μην επιβαρύνεται η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Περισσότερα...
 
Φίλτρο νερού
filtroΤο φίλτρο νερού κατακρατεί διάφορες ουσίες, άλατα και μικρόβια. Όμως αν δεν το αλλάζουμε συχνά, το νερό καταλήγει να είναι χειρότερης ποιότητας από ότι χωρίς τη χρήση του φίλτρου, γιατί απλά όλες οι συσσωρευμένες ουσίες που ξεχειλίζουν στο βρώμικο φίλτρο ξαναγυρνάνε στο νερό.
Περισσότερα...
 
Μικρές αλλαγές για μεγάλη οικονομία
ecotipsΗ ηλεκτρική ενέργεια είναι παντού, όπου και όποτε τη χρειαζόμαστε - κι έτσι είναι πολύ εύκολο να ξεχάσουμε από πού προέρχεται, αλλά και πόσο κοστίζει. Μερικές απλές αλλά χρήσιμες συμβουλές.
Περισσότερα...
 
Ανεμιστήρας ή κλιματιστικό;

anemistirasΧωρίς αμφιβολία το κλιματιστικό είναι η εύκολη λύση όταν η ζέστη είναι πρόβλημα. Είναι όμως η εύκολη λύση η καλύτερη για την υγειά και για την τσέπη μας;

Ένα κλιματιστικό πέραν του ότι κοστίζει η αρχική του αγορά αλλά και η τοποθέτησή του, χρειάζεται συχνή

Περισσότερα...
 
Θερμοσίφωνας. Κάντε τον σύμμαχο.

thermoΤο ζεστό νερό δεν θα έπρεπε να είναι πολυτέλεια. Όμως τον τελευταίο καιρό έχουμε αναγκαστεί όλοι μας να κάνουμε πολλές θυσίες. Το 25% του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος ενός συνηθισμένου νοικοκυριού αφορά συνήθως τη χρήση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα!

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2

Transnational Partnerships

Βιοτουρισμός στα Τρίκαλα

bio_trikala_logo

Σας προτείνουμε