ΑΜΚΕ Ερύμανθος

Αρχική Οικιακή Οικονομία


Οικιακή Οικονομία
Πώς να διορθώσετε ένα πλυντήριο ρούχων που "χορεύει"

plintirio-rouxonΤο πλυντήριο ρούχων σας έχει μετατραπεί σε ένα επίδοξο χορευτή που λικνίζεται στους ρυθμούς του πλυσίματος; Το πιθανότερο, κάποιο από τα πόδια του να μην πατάει καλά στο πάτωμα.

Μερικά καινούρια πλυντήρια έχουν αυτορυθμιζόμενα πόδια Γείρετε το πλυντήριο μπροστά, έτσι ώστε τα πίσω πόδια να

Περισσότερα...
 
Το άδειο ψυγείο …της κρίσης

psygeioΤο άδειο ψυγείο ή ο άδειος καταψύκτης, είναι σίγουρα ένα στενάχωρο θέαμα. Το ξέρετε όμως ότι ταυτόχρονα είναι και σπατάλη ενέργειας; Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, όσο περισσότερο γεμάτο είναι ένα ψυγείο ή ένα καταψύκτης τόσο περισσότερη ενέργεια εξοικονομεί.

Περισσότερα...
 
Ηλεκτρική σκούπα – η καλύτερή σας φίλη.


skoupaΦερθείτε της γλυκά.
Δεν χρειάζεται να γίνεται «μάστορας» προκειμένου να συντηρήσετε σωστά την ηλεκτρική σας σκούπα. Λίγη υπομονή και κοινή λογική αρκούν.

Περισσότερα...
 
Ψαλίδι στον λογαριασμό της ΔΕΗ

deiΟ λογαριασμός της ΔΕΗ κοστολογεί τη κατανάλωση κλιμακωτά. Έτσι, σταματώντας την αλόγιστη σπατάλη μπορούμε να δούμε ουσιαστική διαφορά στο λογαριασμό.

Περισσότερα...
 
Ηλεκτρική σκούπα. Για να μη σας ρουφάει το πορτοφόλι

vacuumΗ ηλεκτρική σκούπα είναι ένας πραγματικός κι αφοσιωμένος βοηθός για τη καθαριότητα του σπιτιού. Όμως τι γίνεται με την οικονομία; Να διαλέξτε μια δυνατή σκούπα με πολλά watt που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική αλλά κι αχόρταγη όσον αφορά τη κατανάλωση ρεύματος ή να προτιμήσετε μια λιγότερο δυνατή κι επομένως λιγότερο λαίμαργη;

Περισσότερα...
 
Οργανώστε το ψυγείο κι εξοικονομήστε χρήματα!

psigeioΜήπως η εικόνα του ψυγείου σας θυμίζει κάπως έτσι; Σακούλες με φρούτα και λαχανικά που έχουν μαραζώσει κυριολεκτικά έχοντας … μείνει για δεύτερη εβδομάδα στο ψυγείο, μαϊντανός και άνηθος με μισά κίτρινα, μισά πράσινα φύλλα, δυο τρία τάπερ, με φαγητά που μαγειρεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες και δεν πρόκειται να καταναλωθούν ποτέ, ένα μπουκάλι γάλα με ημερομηνία που έχει λήξει να πιάνει μια παραπάνω θέση στην πόρτα ή το ράφι του ψυγείου!

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 2

Transnational Partnerships

Βιοτουρισμός στα Τρίκαλα

bio_trikala_logo

Σας προτείνουμε