Το ΙΝ.ΜΕ.Κ.Ο. Σας ενημερώνει για τις τρέχουσες προσκλήσεις επιδοτούμενων προγραμμάτων του Ε.Σ.Π.Α. που αφορούν κοινωνικούς φορείς, Δήμους και Μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ύστερα από μία μεγάλη περίοδο χωρίς ανοικτές προσκλήσεις, έχουν προκηρυχθεί προγράμματα που αφορούν την ανάπτυξη της κοινωνικής, πράσινης και πολιτιστικής επιχειρηματικότητας με δικαιούχους έκτος από τους Ιδιώτες, Δήμους και Κοινωφελής Οργανισμούς και Συλλογικές Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις.

Το ΙΝ.ΜΕ.Κ.Ο. Έχει εκλαϊκεύσει τις προσκλήσεις αυτές και τις δημοσιεύει στα παρακάτω links:

  1. Προβολή Συγκριτικών Πλεονεκτημάτων Ορεινών Περιοχών. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στον σύνδεσμο:
  2. Δράσεις για Κοινωνικές Επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στον σύνδεσμο
  3. Αγροτουριστικές, Οικοτουριστικές Επενδύσεις. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στον σύνδεσμο
  4. INTERNETΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στον σύνδεσμο
  5. Διαχειριστική Επάρκεια για Κοινωνικούς Φορείς Μ.Κ.Ο. στο τομέα της υγείας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στον σύνδεσμο

  6. “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ”

  7. Τοπική Αυτοδιοίκηση και Κοινωνία Πολιτών. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στον σύνδεσμο:  pdf
  8. Κοινωνική Οικονομία και Πράσινη Ανάπτυξη απέναντι στην κρίση. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στον σύνδεσμο

 

Για συμβουλευτικές υπηρεσίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΙΝΜΕΚΟ στο τηλέφωνο 2108813760, 2108813761 και e-mail anadrash@otenet.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και inmekoe@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .