http://www.pylh.org/index.html

 

Πολίτης – Περιβάλλον – Πολιτισμός, είναι το τρίπτυχο που περικλείει η λέξη προβληματισμός. Τρία θέματα που προβλημάτισαν μία ομάδα συμπολιτών μας για να υλοποιήσουν την ιδέα ίδρυσης του Συλλόγου Πολιτών Πυλαίας ” Η ΠΥΛΗ”.
Μια ομάδα πολιτών με ευαισθησίες για τον τόπο καταγωγής τους , τον τόπο που επέλεξαν να ζήσουν, να εγκατασταθούν, να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στην περιοχή της Πυλαίας, να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και να πραγματοποιήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια. Η ιδέα βρήκε ανταπόκριση και η ομάδα αυτή πλαισιωμένη από τα ιδρυτικά μέλη εργάστηκε με μεράκι για την υλοποίηση της Βρήκε τον χώρο στέγασης , διαμόρφωσε τον χώρο υποδοχής των μελών , οργάνωσε τις συναντήσεις για τα συμβούλια των μελών δραστηριοποιήθηκε για την προβολή του συλλόγου , με λίγα λόγια υλοποίησε το όραμα. Οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον μέσα από την ενεργή συμμετοχή των συμπολιτών μας στα δρώμενα της τοπικής κοινωνίας. Θεωρούμε αναγκαία την επικοινωνιακή σχέση των συμπολιτών μας σε μια περιοχή που αναπτύσσεται οικιστικά με ραγδαίο ρυθμό και πιστεύουμε πως η δραστηριοποίηση των μελών μας σε διάφορους τομείς θα συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξη νέων ιδεών και πρωτοβουλιών σε θέματα κοινωνικά.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με την συμμετοχή τους την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την υλοποίηση των σκοπών του καταστατικού μας.
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον χώρο στέγασης του συλλόγου επί της οδού Βουλγαροκτόνου 34 στηv Πυλαία.